...fordi ingen i verden får idéer alene     
   ERHVERV   UDØVENDE KUNSTNERE    SJOV                         REFERENCER OM PERNILLE SØRENSEN    KONTAKT   

PLAY & ACT - ERHVERV

Play & Act er praktisk TRÆNING baseret på IMPROVISATION og skuespil teknik. Det er fysiske og mentale ØVELSER, med fokus på NÆRVÆR, GRUPPEDYNAMIK og KREATIVT FLOW. Vi træner evnen til at møde mennesker og nye situationer NYSGERRIGT og POSITIVT, spotte vores indre NEJ-SIGER og sætte vores FULDE POTENTIALE i spil.HVEM
Play & Act henvender sig til alle faggrupper der ønsker at styrke deres innovationsevne og kreativitet, samt fremme den legende tilgang til arbejdet.

”Det gør ikke noget man har det godt, mens man prøver at få det bedre” (Citat: Niels Birk)


Læs udtalelser
om Play & Act her

Det kan anvendes af alle personaleniveauer uanset uddannelsesmæssig baggrund. Det er velegnet til såvel blandede, som homogene grupper.HVORFOR
  • Play & Act sætter jeres fulde potentiale i spil.
  • Styrker arbejdsglæden.
  • Giver jer konkrete træningsværktøjer til at fastholde ny viden.
  • Sætter fokus på historiefortælling og god kommunikation.


HVORDAN
Gennem teatertekniske øvelser og metoder arbejder vi gruppevis, parvis og solo i en legende atomsfære. Træningen foregår i vekslen mellem teori og praksis, med feed-back fra deltagerne som et centralt element. Til slut opsummerer, italesætter og sorterer vi den nye viden, forankrer den i en idébank, som deltagerne får med hjem. På denne måde overfører vi den nye viden, fra teatrets virkelighed til jeres.

"Play & Act leveres som halv eller heldags arrangementer (3-6 timer), som Modul-træning eller "One-on-One".

Deltagerantal: Max. 25 personer.


Det man sender ud "smitter" andre.
Se her hvordan det virker, i legen "Historie på ét ord".


Se mere om impro her
Læs om Keith, klik her
    


Læs om mig og Keith, klik her

Keith Johnstones teknikker er centreret om følgende hovedemner:

Historiefortælling; Hvordan opbygger vi en god historie, hvordan får vi inspiration, hvorfor er historier vigtige og hvordan bliver vi gode formidlere?

Status; Hvordan lærer vi at læse hinandens signaler, hvad er status i teknisk og ikke social forstand, hvordan sammensætter vi en dynamisk gruppe og hvordan accepterer man sin rolle?

Blokering; Hvad er blokeringer i historiefortælling, hvorfor har vi dem, hvordan påvirker de vores kreative flow, hvordan genkender vi dem og hvordan kommer vi af med dem?

Kunsten at fejle ; Hvorfor er fejl vigtige, hvordan skaber vi en atmosfære der tillader de opstår, hvad sker der hvis vi ikke tør fejle og hvordan fejler vi med ynde?
 
PLAY & ACT Valhøjvej 13 B Langhuset - 2500 Valby +45 2181 6776
Email