...se hvad du kan bruge dem til     
   ERHVERV   UDØVENDE KUNSTNERE    SJOV                         REFERENCER OM PERNILLE SØRENSEN    KONTAKT   

SKUESPILLERE SOM VÆRKTØJ - ERHVERV

Anvendelse af SKUESPILLERE er et sjovt og KRAFTFULDT VÆRKTØJ til at italesætte problemstillinger, værdier eller PROCESSER med VANSKELIGT INDHOLD. Skuespillere har let adgang til KREATIVT FLOW og vi kan skrue op og ned for følelserne på kommando. Derfor er vi VÆRDIFULDE SPARRINGSPARTNERE i kommunikationstræning, personaleuddannelse eller INNNOVATIONSPROCESSER. Ved at skabe GENKENDELIGE KARAKTERER og situationer, gør vi jeres læring EFFEKTIV, INTERESANT og til noget man husker.


”Virksomhed, handling, aktivitet. Det er dét den dramatiske kunst,-skuespillernes kunst bygger på”. Citat: Konstantin Stanislavskij.
HVORFOR
 • SKUESPILLERE personliggør vanskelige problemstillinger, værdier og processer.
 • Giver jer en unik læringsoplevelse, der vil blive husket med krop, hjerne og hjerte.
 • Skuespillere er et kærligt spejl til selvforståelse og perspektivering.
 • Skaber involvering, refleksion og engagement.


HVORDAN
 • Kommunikationstræning
  ”Play & Act” arbejder med case-baseret kommunikationstræning, der tager udgangspunkt i medarbejderens dagligdag. I genkendelige situationer, sætter vi fokus på verbal og kropslig kommunikation, personlige vaner og det nærværende møde. Men enkle, men kraftfulde værktøjer skaber vi en bevidsthed om skjulte signalers betydning for dialog og om hvordan vi gør samtalen positiv, effektiv og tydelig.

 • Forumteater
  Dybdegående, dialogbaseret arbejdsform, baseret på forudgående research fra jeres virkelighed. Processen faciliteres af en specielt uddannet ”joker”, der leder dialogen mellem skuespillere og deltagere.

 • Skjult Teater
  Skuespillerne optræder som ”hemmelige agenter” og indgår i arrangementet som almindelige deltagere. Sidst i forløbet træder de ud af rollen og den positive forstyrrelse diskuteres med deltagerne.
  Læs udtalelser her

 • Skuespilleren er din
  Skuespilleren stiller sig til rådighed for firmaet eller organisationen, for at skabe en figur der rummer præcis de værdier I ønsker at implementere. På denne måde bygger I jeres helt egen maskot, superhelt eller samlingsfigur, der kan optræde i alle relevante sammenhænge.
  Læs udtalelser her

Produkterne kan tilpasses jeres specifikke situation. Play & Act anvender kun professionelle skuespillere og erfarne konsulenter.

Læs eksempler på opgaver
løst af Play & Act her
PLAY & ACT Valhøjvej 13 B Langhuset - 2500 Valby +45 2181 6776
Email