...fordi der skal to til tango     
   ERHVERV   UDØVENDE KUNSTNERE    SJOV                         REFERENCER OM PERNILLE SØRENSEN    KONTAKT   

ONE-on-ONE - KUNSTNERE

ONE-on-ONE er personlig træning og sparring for dig der ønsker at ændre hensigter til adfærd og sætte dit fulde potentiale i spil. Er du udfordret på nervøsitet, kreative blokeringer eller manglende professionel passion, er denne træning velegnet. Vi tilpasser forløbet, så det passer til dine mål og behov og bygger videre på dine eksisterende færdigheder. ONE-on-ONE fjerner de forhindringer der spærrer for dit kunstneriske potentiale, giver dig redskaber til at håndtere det uventede, så dit arbejdsliv igen bliver sprudlende og glædesfyldt.


”Man skal ikke lade sig slå ud af kendsgerningerne”
(Citat: Jytte Abildstrøm)
HVEM
ONE-on-ONE henvender sig til professionelle udøvende kunstnere. Skuespillere, sangere, dansere eller musikere der ønsker objektiv sparring og personlig udvikling. ONE-on-ONE tilbydes i lektioner af 1½ times varighed.

Du kan vælge at træne alene, med en kollega og/eller med musikalsk ledsagelse.


HVORFOR
  • ONE-on-ONE ændrer hensigter til adfærd.
  • Fjerner nervøsitet og fremmer arbejdsglæde
  • Styrker din robusthed.
  • Udfolder dit kunstneriske potentiale.

HVORDAN
Gennem fysiske og mentale øvelser, skrive øvelser og dialog undersøger vi, hvad der starter din kreative motor. Vi kortlægger og indkredser eventuelle udfordringer, sætter navn på, finder ud af hvordan vi kommer igennem dem. Vi fremelsker fornemmelsen for timing og historiens puls gennem den legende tilgang. Træningen bygger på Keith Johnstones teknikker til sceneisk improvisation.
Læs om Keith, klik her
PLAY & ACT Valhøjvej 13 B Langhuset - 2500 Valby +45 2181 6776
Email