...fordi LEG spiller en ROLLE     
   ERHVERV   UDØVENDE KUNSTNERE    SJOV                         REFERENCER OM PERNILLE SØRENSEN    KONTAKT   

IMPROVISATION og TEATER-SPORT- KUNSTNERE

IMPROVISATION OG TEATER-SPORT træning, med udgangspunkt i Keith Johnstones teknikker. Vi gennemgår basisværktøjer i historiefortælling, statusarbejde, karaktérarbejde og gruppedynamik, samt stifter bekendtskab med teatersport og andre af Keith´s impro-former. Vi træner Game-Master funktionen og lærer at udvikle helt nye formerLæs om Keith, klik her
    
Læs om mig og Keith, klik her

”Hvis bolden gik ind hver gang i fodbold, var der ingen der gad se det” (Citat: Keith Johnstone)
HVEM
IMPROVISATION og TEATER-SPORT henvender sig til alle udøvende kunstnere, der arbejder med historiefortælling. Det er velegnet som inspiration for grupper der arbejder fast sammen, eller som kick-start til nye projekter, hvor I skal lære hinanden at kende. Det kan anvendes af blandede faggrupper. Sceneerfaring er en fordel, men ingen forudsætning.

Træningen tilbydes på timebasis, som halv- og heldagsundervisning, samt modultræning over længere perioder.

HVORFOR
  • IMPROVISATION skaber nysgerrige og legesyge kunstnere
  • Gør dig fri af nervøsitet og præstation.
  • Fremkalder gruppens fulde potentiale.
  • Styrker din professionelle passion.

HVORDAN
I en vekslen mellem teori og praksis afprøver vi impro og teatersports værktøjer. I en generøs og legende atomsfære kaster vi os ud i eksperimenter og lærer at finde fornøjelsen i, at befinde os i farezonen. Vi retter opmærksomheden mod vores medspillere og lærer hvad der tænder den kreative motor. Vi træner "step in og step out" teknik og trækker historier op fra underbevidstheden, med et overraskende resultat til følge. Faren for at more sig er overhængende….
PLAY & ACT Valhøjvej 13 B Langhuset - 2500 Valby +45 2181 6776
Email